Üdv látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés ]   | 

Profilom

Regisztráció során az Ecetera.hu automatikusan létrehoz
számodra egy saját felhasználói profilt, melyet
bejelentkezés után a weboldal fejlécéből érhetsz el.

 

A „Profilom” oldalon láthatod, ill. módosíthatod:

  • eddig feladott hirdetéseidet
  • regisztrációs adataidat

Feladott hirdetések megtekintése, módosítása, törlése

A hirdetéseddel/hirdetéseiddel kapcsolatos információkat a „Profilom” lap bal paneljén találod. Az oldal táblázatos formában mutatja, hányan tekintették meg eddig hirdetésedet, jelenleg milyen státuszban van, ill. láthatod a feladás és a lejárat pontos dátumát, időpontját. Lehetőséged van a hirdetés szüneteltetésére , törlésére , eladottnak jelölésére, ill. szerkesztésére . A „Szerkesztés” menüpont visszairányít a hirdetés űrlapjára, ahol minden korábban megadott adatodat módosíthatod. Itt tudod újabbra cserélni, vagy véglegesen törölni feltöltött fényképeidet is.

Regisztrációs adatok kezelése

Regisztrációs adataidat a „Profilom” lap jobb oldali paneljén találod. Módosításukhoz válaszd a „Profilom módosítása” menüpontot! Végezd el a megfelelő változtatásokat, majd klikkelj a „Mentés” gombra!

Profil törlése

Ha valamilyen okból úgy döntöttél, hogy regisztrációdat törölni szeretnéd az Ecetera.hu –ról, klikkelj a „Profilom” oldal jobb paneljén található „Profil törlése” feliratra! Ezt követően egy e-mailt fogsz kapni postafiókodba, melyben megerősítést várunk tőled. Amennyiben a törlési kérelmet nem te kezdeményezted, vagy időközben meggondoltad magad, egyszerűen hagyd figyelmen kívül a levél tartalmát! Profilodat változatlan formában használhatod. Ha törlési kérelmedet megerősíted, Profilod végérvényesen törlésre kerül az oldalról.