Üdv látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés ]   | 

8 500 000 Ft

Pécsett a budai városrészben ház eladó

Leírás

Pécsett a budai városrészben a hársfa úton haláleset miatt mélyen ár alatt nagyon olcsón eladó egy 95 nm- e s 2 szintes önálló utcafronti házrész, a ház előtt kiépített saját parkolóval, 160 nm-e s bekerített belső udvarral.

Az ingatlan áll: 3 külön bejáratú szobából: előszoba, nappali-étkező, konyha, kamra, fürdőszoba-w c tartózik hozzá. A k b: 60 nm-e s egylégterű tetőtér beépíthető, beépítése esetén kiváltható az utcai szoba, melyből néhány óra alatt kis anyagi ráfordítással kialakítható egy 24 nm-e s garázs. Lehetőség van továbbá egy k b: 15 – 20 nm-e s nyitott tetőterasz kialakítására is.

 A házban az összes ablak, a meglévő teljes közműhálózat (áram 32 A ) cserélve lett. A nappali-étkező,a konyha,és a fürdőszoba- w c, olasz járólappal, és csempével burkolt.A k b: 100 nm- e s teljes tető felújítása 1 hete fejeződött be.( dupla szigetelés, új lécezés, és cserép került beépítésre.) 

Az ingatlan komfortos, gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik. A 160 nm-e s saját belső udvar be van kerítve.A külső – belső felújításon, + friss festésen átesett jó állapotú ház per, igény, és tehermentes, és 2 – 3 hónapon belül beköltözhető. 

Az ingatlant közvetlenül 6 helyi járatú busszal is el lehet érni, a belváros még sétálva is néhány perc alatt kényelmesen elérhető.
 A központi mégis családias környezetről: iskola, óvoda, református gimnázium, templom, játszótér, park ,Zsolnay negyed, élelmiszer, baromfi, hentes üzlet, valamint a Trüffel cukrászda gondoskodik. 

Buszmegálló 60 m.
 
Megtalálható még a közvetlen közelünkben háziorvos, állatorvos, gyógyszertár, szabóság autószerelő is.Tehát minden adott a nyugodt, kellemes élethez. 
Az ingatlant főleg fiataloknak ajánlanám, akik nem félnek váltóztatni, és egyedi ízlésükkel,kényelmes meleg otthont varázsolhatnak maguknak belőle.A lakosság összetétele kifogástalan. 

 Beruházóknak, kivitelezőknek fontos információ lehet, hogy az ingatlan 
L K E – 40042 besorolást kapott : 30% beépíthetőséggel, 6 m- e s homlokzatmagassággal, tehát a tetőtér beépítésének semmi akadálya.

Energetikai besorolás: “C C ”

 .Az ár készpénzes vásárlás esetén alkuképes!   Hétvégén is várom az érdeklődőket!!!

Kisebb lakás, illetve ingatlan csere beszámítás lehetséges, értékegyeztetéssel!!!                  
Hirdetés Azonosító Hivatkozás 9435ce56f74b8c06

    

162 összes megtekintés, 1 megtekintés a mai napon

  

  Eladó, vagy kiadó?:
  Eladó
  Megye:
  Baranya
  Település:
  Pécs
  Utca:
  hársfa út
  Telefonszám:
  +36 30 172 1554
  Építés éve:
  1961-1986
  Ingatlan területe:
  250 nm
  Szobák száma:
  3
  Telek mérete:
  250 nm
  Szintek száma:
  2
  Ház típusa:
  Családi ház
  Ingatlan állapota:
  Felújított
  Ingatlan komfort:
  Komfortos
  Parkolás:
  Utcán
  Pince:
  Nincs
  Tetőtér:
  Beépíthető
  Fűtés:
  Gáz konvektor
  Építési mód:
  Tégla
  Feladás dátuma:
  2019.05.22 17:52
  Lejár:
  4 nap, 22 óra
Ha érdekelődni szeretnél a hirdetőnél, hívd fel telefonon
 1. +
  3
  6
  3
  0
  1
  7
  2
  1
  5
  5
  4
Ha érdekel a hirdetés, töltsd ki az alábbi űrlapot, és küldj üzenetet a hirdetés feladójának!

 1. 7 + 7 =