Üdv látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés ]   | 

Erre kerestél: Szolgáltatás (77 találat)

Rendezés :
JÓSLÁS — RONTÁSLEVÉTEL– SZERELMI KÖTÉS !!!

ingyenes

JÓSLÁS — RONTÁSLEVÉTEL– SZERELMI KÖTÉS !!!
JÓSLÁS ... SORSELEMZÉS JÖVENDÖLÉS !  2800 TATABÁNYA IFJUSÁG UT 30 . 06702983953 Rontáslevétel !!! Tenyérjóslás (Szerelmi Kötés ) Sorsfordítás!!! Múlt lezárása !!! Jövő !!! Párkapcsolat helyreállítása !!! ( Szerelmi Kötés ) Kérésre Házhoz is megyek !!!   Múlt lezárása ! Sorsfordítás ! Jövő !!! A lét örök körforgása,lelki béke megnyugvás megkeresése! Sorsvető kártya , Tarot,Horoszkóp készítés, aszcendens és deszcendens kiszámítása… ( a hetedik ház csúcsa ) Számmisztika,Tenyérjóslás.Rúna Jóslás ! Jóga*Tarot*Meditációs*Klub (Véletlenek márpedig nincsenek) László a jós !   Kérésre Házhoz is megyek !!!   Skype : lorant.laszlo123 Telefon : 06702983953 Email : joslat013@gmail.com   JÓSLÁS! Tenyérből kártyából ! Sorselemzés Sorsfordítás. „TISZTÍTÁS ” 2800. Tatabánya. Ifjuság út 30.   Mágus akinek M betű van a tenyerében!!!   *A Világ határoz meg téged? ·         Vagy Te mondod meg hogy ki vagy !?     Akik úgy vélik, hogy nincs idejük az Önmagukkal való törődésre ! Azok előbb-utóbb kénytelenek lesznek időt találni a betegségre !!!     Feng Shui Változtatás nélkül NINCS változás !!!   ,,Rakd tele a lelked álmokkal és nem marad helye a kételynek”!!!   A SZÁNALOM INGYEN VAN ! DE AZ IRIGYSÉGÉRT MEG KELL DOLGOZNI !   Ha azt hiszed, a kaland veszélyes, próbáld ki a megszokást, az halálos.       „Jó dolgok azokhoz jönnek akik hisznek, jobb dolgok azokhoz, akik türelmesek. A legjobb dolgok pedig azokhoz, akik kitartóak és nem adják fel !!! "   JÓSLÁS SORSELEMZÉS RONTÁSLEVÉTEL MÚLT LEZÁRÁS JÖVŐ...!!!???   Rajtunk múlik, hogy látványos sikerben ,vagy magányos kudarcban lesz részünk   Nem arról van szó, hogy az emberek nem látják a megoldást. Hanem arról, hogy nem látják a problémát.   Mintha sohase hagynád abba úgy kell élni !!!   A legtöbb embernek azért nem valósulnak meg a céljai mert nincsenek !!!   Elérhető minden álom,ne add fel semmi áron Tudom, hogy valóra válik,hogyha akarod, hogy valóra váljon!!!!!     Jóslás – Sorselemzés – Rontáslevétel - Párkapcsolat helyreállítása ! Múlt lezárása - Sorsfordítás - Jövő !     Telefon : 06702983953 Emaii: joslat013@gmail.com  Lóránt László 2800. Tatabánya Ifjuság út 30.        
Költöztetés Budapesten

ingyenes

Költöztetés Budapesten
Egy ügyfélbarát vállalkozás, ahol a Megrendelő a Legfontosabb! Tájékozódjon weboldalunkon: https://koltoztetes-aruszallitas.info/koltoztetes-budapesten/ Társaságunknál nincs mellébeszélés, és nem válik rémálommá a költöztetése. Gyorsan és rugalmasan tudunk az ügyfelek rendelkezésére állni, mivel több teherautóval és költöztetőbrigáddal rendelkezünk. Szállítómunkásaink gyakorlottak, lendületesen dolgoznak és sajátjaiként vigyáznak a bútorai, műszaki berendezései, személyes tárgyai épségére. Tudják hogy a költöztetés bizalmi munka, figyelembe veszik a megrendelők kéréseit, elvárásait. Mit biztosítunk a Költöztetés Budapesten szolgáltatásunkban? díjmentes költöztetődobozok ✔ nincs km, emelet és távhordás díj ✔ képzett, tapasztalt szállítómunkások ✔ hétvégén és ünnepnap is normál díjszabás ✔ több méretű, nagyságú felszerelt tehergépjárművek ✔ bútorok szerelése pluszköltség nélkül ✔ a bútorok védelmére díjmentes Stretch fólia biztosítása ✔ rejtett költségek, bújtatott árak nincsenek ✔ utolérhető, számlaképes vállalkozás vagyunk ✔ rendelkezünk Belföldi és Nemzetközi fuvarozói engedéllyel ✔ Díjszabásunkat úgy alakítottuk ki hogy bárki számára elérhető, megfizethető legyen. Folyamatosan arra törekedünk hogy szélesítsük szolgáltatásaink körét, és annak minőségét. Ha bármi kérdés merülne fel Költöztetés Budapesten szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga mint meglátogatni a weboldalunkat, vagy felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltozteto68@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a 0670-269-1629 - et.
http://unioteher.hu/

ingyenes

Lendületes Költöztetés – Gyakorlott Rakodók – Hívd a Nehéztüzérséget !
Tisztelt leendő megrendelőink . Nem mindegy hogy kivel szállíttatja ingóságát, értékeit ! Vállalkozásunk már 15 éve áll a megrendelőink rendelkezésére, színvonalas és teljes körű szolgáltatásainkkal. Amit biztosítani tudunk : Rugalmasság - mivel több teherautóval rendelkezünk, Gyakorlott, megbízható rakodók, akik lendületesen és rutinosan dolgoznak, Teljesen felszerelt teherautók ( szállítókocsi, akkus csavarozó, stretch fólia, komplett szerszámkészlet, plédek - paplanok, heveder, gurtni, spanifer, ragasztószalag, stb ) , Budapesten belül díjmentes költöztető dobozok biztosítása, amit ki is szállítunk, Budapesten belül nincs km díj, hétvégi felár, emelet díj, Tehertaxi szolgáltatásunknál teherautó biztosítása 1 órán belül, Költöztetésnél, bútorszállításnál díjmentes stretch fólia biztosítása a kényes és kárpitos bútorokhoz, ( ágy, matrac, Franciaágy, üllőgarnitúra, fotelok, antik bútor, stb ) , Bútorok - irodabútorok szét, illetve összeszerelése, Nagyméretű bútorok emeletre való fölhúzása, leengedése, Zongora, pianínó, antik bútorok szállítása garanciával, Vállalkozásunk rendelkezik Belföldi és Nemzetközi Fuvarozói engedéllyel, számlaképesek vagyunk. Rendszeresen költöztetünk - szállítunk az Unió összes tagállamába, mivel műszakilag teherautóink teljes mértékben megfelelnek az Uniós előírásainak. Teherautóink rendelkeznek Osztrák környezetvédelmi matricával, Osztrák és Magyar éves autópálya matricával. Ne reckírozzon kezdőkkel - Hívjon minket Profi Költöztetőket ! Unió Teher - Kovács Gábor Telefon : +3630-651-8023 unioteher@gmail.com facebook: https://www.facebook.com/unioteher/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/unoteher Twitter : https://twitter.com/unioteher You Tube: https://youtu.be/ b85DcSvUg88 Google+: https://plus.google.com/u/0/102934070334475507762 Többet és részletesebben megtudhat a : www.unioteher.hu - honlapunkból
Költöztetés – www.koltoztetes-aruszallitas.info

ingyenes

Költöztetés – www.koltoztetes-aruszallitas.info
Tapasztalt, lendületesen dolgozó költöztető céget keres könnyen megfizethető árakkal? Társaságunk, minden tekintetben megfelel ezeknek a feltételeknek, ráadásul utolérhetőek vagyunk és bejelentett szállítómunkásokkal dolgozunk. Weboldalunk: www.koltoztetes-aruszallitas.info Korszerű szállítójárműveink és rakodóbrigádjaink a hét bármely az ügyfelek rendelkezésére állnak, rejtett költségek nélkül. Budapest területén belül díjmentesen költöztetődobozokat is biztosítunk, amit igény esetén szívesen kiszállítunk. Belföldi és nemzetközi költöztetéseknél, bútorszállításnál személyre szabott fix árajánlatot adunk. Minden szövetes és kárpitos bútort stretch fóliával védünk a szennyeződéstől, társaságunk díjmentesen biztosítja minden ügyfelének. Bútorok szerelését gyakorlottan és szakszerűen elvégezzük, melyért külön költséget nem számolunk fel. A biztonságos és szakszerű szállítás az összeszokott szállítóbrigádjainknak köszönhető, akik szakszerűen és lelkiismeretesen végzik el a rájuk bízott feladatot. Ha bármi kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfél-szolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.
Nagy Péter Fogtechnikus, TCS protetikai mester

ingyenes

Nagy Péter Fogtechnikus, TCS protetikai mester
Nagy Péter, fogtechnikus, TCS protetikai mester Denfo Fogsorcentrum vezető Fogtechnikai labor Nyíregyházán Nagy Zsiga-féle labor Denfo Fogsorcentrum Elérhetőségeink: Cím: 4400 Nyíregyháza, Sipkay utca 3. Nyitvatartás: hétfő: 8-16 kedd: 8-16 szerda: 8-16 csütörtök: 8-16 péntek: 8-16 szombat: 8-16 Tel (70) 9443610 (42) 443610 http://www.denfo.oldalunk.hu/ fogtechnika, fogsorkészítés, fogsorjavítás, fogsorok puha alábélelése, fogászat, fogpótlások készítése: fix pótlások (kerámia, K+B), protézis, híd, kerámia, cirkon, rugalmas fogsorkészítés, TCS thermoplasztikus fogsorkészítés, iFlex, Unbreakable Nylon, Karadent, fogsorkészítés egy nap alatt Ismertető: Fogtechnikai labor Nyíregyházán Alapítva: Nagy Zsigmond fogtechnikus mester 1981. Vezető: Nagy Péter fogtechnikus TCS thermoplasztikus fogsorok készítése háromféle kivitelben: iFlex, Unbreakable Nylon, Karadent. Fogsorkészítés egy nap alatt Fogsorkészítés helyi kiszállással Korona-híd, implantatum felépítmények denfo ... mindig előbbre másoknál
Tehertaxi Budapesten

ingyenes

Tehertaxi Budapesten
Weboldalunkért másolja be a linket a keresőbe: https://koltoztetes-aruszallitas.info/tehertaxi-budapest/ Tehertaxi Budapesten – a legjobb megoldás, ha elszállítaná… - újonnan vásárolt bútorait és lakberendezési tárgyait - barkácsáruházból építőanyagot, csöveket, idomokat, ajtó és ablak, stb - új háztartási gépeit, hűtő - mosógép, szárítógép vagy szárítógép - újonnan vásárolt Franciaágyát, üllőgarnitúráját vagy kanapéját A Tehertaxi Budapesten szolgáltatásunk rendkívül alkalmas fapados költöztetésre is, ebben az esetben a sofőr elpakol a teherautó rakterébe, ügyfeleink pedig elintézik a rakodást, a teherautó fel és lepakolását. Ezzel a megoldással jelentősen lelehet faragni egy költöztetés árát. Igény esetén természetesen rakodókat is tudunk biztosítani, akik gyorsan és szakszerűen dolgoznak. A Tehertaxi Budapesten szolgáltatásunkat rugalmasan és versenyképes áron tudjuk biztosítani. Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a https://koltoztetes-aruszallitas.info/tehertaxi-budapest/ itt a referenciáinkat megtalálhatja. Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Tehertaxi Budapesten szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.
Dízel Doki Részecskeszűrő tisztítás

ingyenes

Dízel Doki Részecskeszűrő tisztítás
Ne búsuljon, ha kigyulladt a hibalámpája! Mi megoldjuk! Sok helyen járt, már de nem találták a hibát? Mi kiolvassuk és megmondjuk, pénzébe sem kerül! Várja önt is Dízel Doki és csapata! Tudta azt, hogy 100.000 ket spórolhat velünk? Részecskeszűrő tisztítás 80.000 Km garanciával 15.000 Ft ért! Budapesten a 11 kerületben várjuk,kiváló szakmai csapattal és tisztességes árakkal! Peugeot, Citroën és általános szerviz. Szerelés, ügyintézés,műszaki - mindent megoldunk! Bejelentkezés csak telefonon: 06702479226 Minden ügyfelünknek ingyenes! Behajtás előtti diagnosztika! Dízel Doki - Javít és javít!
BMW-MERCEDES-AUDI FÓT

ingyenes

BMW-MERCEDES-AUDI FÓT
BMW-MERCEDES-AUDI FÓT ÁLTALÁNOS SZERVIZ, MOTOR, AUTOMATAVÁLTÓ, FÉK, FUTÓMŰ JAVÍTÁS. MAGASNYOMÁSÚ DIESEL RENDSZEREK JAVÍTÁSA! AUTÓ DIAGNOSZTIKA. ÚJ, UTÁNAGYÁRTOTT, BONTOTT ALKATRÉSZ KERESKEDELME. PRECÍZ MUNKA-KORREKT ÁRAK! HÍVJON MINKET BIZALOMMAL: +36/70/361-3516
Nyári akciós nyaralás Galyatetőn!

ingyenes

Kilátó Vendégház és Étterem a Mátrában.
Kellemes környezetben a Mátrában. Aktív pihenési lehetőség Télen-Nyáron. 6 szoba 24 férőhellyel rendelkezünk; OTP, MKB, K&H elfogadóhely vagyunk, Parkoló ingyenesen a vendégház előtt saját fürdőszoba és wc. Közelben Magyarország legnagyobb sípályája. 6-14 év között 15% kedvezmény. 3234 Galyatető Kodály Zoltán Sétány 17, e-mail: szentivanyin76@gmail.com www.facebook.com/kilatovendeghaz 06 30 436-27-81 06 37 376-003
Kémia, biológia, fizika és egészségügyi alapismeretek felkészítés

ingyenes

Kémia, biológia, fizika és egészségügyi alapismeretek felkészítés
INDULNAK A 3+1 HÓNAPOS, AZ 5+1 HÓNAPOS ÉS A 7+1 HÓNAPOS SZEMÉLYRE SZABOTT ONLINE ÉRETTSÉGI ELŐKÉSZÍTŐNK! Az Orvos Akarok Lenni! személyre szabott magánórákkal, közös oktatásokkal és konzultációkkal vállal felkészítést, magyarországi és határon túli tanulóknak emelt szintű BIOLÓGIA és KÉMIA/FIZIKA vagy EGÉSZSÉGÜGYI ALAPISMERETEK érettségire, KORTÓL és KÉPZETTSÉGTŐL függetlenül. A heti több magánóra vagy közös oktatás sokkal hatékonyabb és összességében olcsóbb is, mint egy átlag magántanár. Mellesleg arra is van lehetőség, hogy a biológiát és a kémiát összhangban és rengeteg hétköznapi alkalmazással kiegészítve tanuld, a szóbelire pedig fogalmazástechnikai gyakorlatokkal várunk. Ha valaha komolyan megfordult a fejedben, hogy ORVOS, FOGORVOS, GYÓGYSZERÉSZ, ÁLLATORVOS, VEGYÉSZ, PSZICHOLÓGUS, GYÓGYTORNÁSZ, AGRÁRMÉRNÖK, BIOLÓGUS, MENTŐTISZT, TANÁR, VÉDŐNŐ vagy ÁPOLÓ legyél, akkor érdemes átböngészned a facebook oldalunkat. :) Nem számít a korod vagy az, ha gyenge középsuliba jártál, itt mindent az alapoktól kezdve tanítunk, akár személyre szabottan, a skype-on TÁVOKTATÁSBAN! Így nincs utazási költség, illetve személyes találkozóval járó ideges feszengés, kényelmesen és hatékonyan elsajátíthatod azt a tudást, amivel megvalósíthatod az álmaidat! https://www.facebook.com/orvosakaroklenni www.orvosakaroklenni.hu
1 oldal a 8 oldalból1 2 3 8