Üdv látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés ]   | 

Erre kerestél: Játék (3 találat)

Válassz egyet a következő kategóriák közül (így pontosíthatod a keresést):
Rendezés :
Retro mágneses sakk készlet olcsón eladó

1 550 Ft

Retro mágneses sakk készlet olcsón eladó
Olcsón eladó a képen látható 75 éves Retro műanyag mágneses utazó sakk készlet kifogástalan állapotban, eredeti gyári dobozában. Mérete: 130 x 130 mm Postai utánvéttel is elküldöm!
könyvtár antik tárolóállvánnyal együtt eladó

25 000 Ft

könyvtár antik tárolóállvánnyal együtt eladó
Lakásfelszámolás miatt olcsón eladó kizárólag egyben egy 273 db - b ó l álló komplett könyvtár, a könyveket tartó 75 éves antik kovácsoltvasból készült 5 részes tároló állvánnyal együtt. A könyvek között megtalálható krimi, bűnügyi, kém,II. világháborús akció,kaland sorozatok,ifjúsági, szépirodalmi, könyvek, kötelező olvasmányok, különböző szakkönyvek,nagyon ritka szakácskönyvek,antik könyvek, s t b: A könyvek legnagyobb része Magyar, vagy külföldi írók munkái. A könyvek újszerű, vagy jó állapotban vannak, és 1870 - t ő l napjainkig széles választékban megtalálhatók. Külön kérésre csomagküldő szolgálattal is elküldöm!
Közvetlen vízparti gyerekbarát nyaralók kiadók

4 000 Ft

Közvetlen vízparti gyerekbarát nyaralók kiadók
A közvetlen Körös-parti nyaralóinkban töltött időszak, felüdülés a gyerekek számára is. Szállásainknál játszótér, gyerekmedence található; csónakázásra, horgászatra is lehetőség van. A felszereltség és a kialakítás különös tekintettel van a gyerekek kényelmére. Árainkról, szolgáltatásainkról érdeklődjön a következő elérhetőségeken: www.korospartonnyaralunk.hu www.korospartontelelunk.hu Barna Antal, 06-20/561-8942 infokorospartinyar@gmail.com

Válassz alkategóriát!